"Cătălin Orezeanu transformă visurile în realitate. La finalul anului 2014 mi-am luat inima în dinți cum se spune și am indraznit sa escaladez acel munte care se numeste: antreprenoriat., transpunând în realitate , manifestul meu de dragoste din această viața și fondând brandul Flori de ie. La scurt timp, am decis sa deschidem un mic magazin in centrul Baneasa Shopping City, pe care astăzi eu și cei care ne iubesc il numim, coltul de suflet al Flori de ie.

Am visat acest Magazin, mi l-am imaginat, l-am simtit si cu toate acestea mi-a fost imposibil sa fac trecerea către realitate.

Catalin este omul, acel OM talentat si bine pregătit care înțelege mai presus de cuvinte cum sa transforme un vis într-o realitate de poveste. Designul și grija pentru detalii din magazinul nostru au cucerit milioane de vizitatori devenind un punct de atractie. Povestea noastră incorporata in realitate te duce cu gandul catre cerul liber, campul inmiresmat si orizonul nelimitat. Multumesc, Catalin Orezeanu pentru un concept unic in Romania. " - Cristina Chiriac-Ambasador al Antreprenoriatului Feminin (owner of Flori de Ie)